Как да нулирате D-Link

Ако предварително зададете потребителско име и парола на администратора на вашия рутер D-Link и сте забравили идентификационните си данни на администратора, можете да върнете рутера обратно към фабричните настройки по подразбиране. Вашият доставчик на интернет услуги може да поиска да извършите фабрично нулиране на рутера, ако отстранявате проблеми с връзката. Когато нулирате D-Link, всички мрежови настройки, пароли и конфигурации се изтриват.

1.

Изправете скоба за хартия, така че да имате поне инч права тел.

2.

Намерете бутона „Reset“ на маршрутизатора D-Link. Бутонът за нулиране е в малка дупка в съседство с WAN или интернет порта при повечето D-Link модели.

3.

Поставете скобата за хартия в отвора за нулиране, за да натиснете бутона. Натиснете и задръжте бутона Reset за 10 до 15 секунди.

4.

Пуснете бутона за нулиране. D-Link маршрутизаторът се рестартира. Когато рутерът се включи отново, фабричните настройки по подразбиране се възстановяват. Сега можете да настроите вашия рутер и да конфигурирате вашата мрежа.

Необходими неща

  • Кламер

Бакшиш

  • Ако срещнете проблеми с връзката с вашия D-Link рутер, първо опитайте да изключите устройството за няколко минути и след това включете маршрутизатора. Вашите настройки остават непроменени, когато рестартирате рутера по този начин. Извършете фабрично нулиране, когато единственият начин да решите проблема си е да върнете рутера към фабричните настройки.